Groepslessen + rooster

Amora van der Ham heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en zich verdiept in het lesgeven van de verschillende groepslessen. Zowel free-style als voorgeschreven programma’s. Amora is een enthousiaste lerares die de deelnemende sporters uitdaagt om tijdens de les het beste uit zichzelf te halen, maar zeker ook goed de grens van een ieder weet te respecteren. Hiermee krijgt iedereen de kans om op zijn/haar eigen niveau deel te nemen aan zijn/haar lessen. In onze goed geventileerde en gekoelde groepszaal kunnen wij tot 30 deelnemers laten sporten.

Amora: “Ik zorg ervoor dat iedereen in de juiste sfeer komt om het maximale uit zichzelf te halen, hiervoor hebben we elkaar nodig. Natuurlijk is het van groot belang dat de les ook veilig gegeven wordt, om zo blessures te voorkomen!! Graag zie ik u terug tijdens één van de lessen in Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam”.

Bij Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam richten we ons op Bodyattack, Bodypump, Bodybalance en Free spinning. Deze lessen in combinatie met elkaar geven een heel goede balans om uw kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, ontspanning en/of vetverbrandingsdoelen te halen. Samen met onze enthousiate ervaren instructeurs verzorgen we ons lesprogramma.

Naast ons sportaanbod kunt u ook gebruik maken van onze sauna en kunt u voor of na de training gebruik maken van onze relaxruimte/ sportbar om even gezellig bij te kletsen.

De activiteiten.

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructie en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYBALANCE

BODYBALANCE is opgebouwd met bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BODYATTACK

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met kracht oefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK? In onze sportruimte van 200m2 is er genoeg ruimte voor iedereen !

FREE SPINNING

Met FREE SPINNING willen we al onze groepsles-leden de mogelijkheid geven om gebruik te maken van onze spinning fietsen. In onze vernieuwde spinruimte kan elke sporter op individuele basis een fiets programma afwerken.

Groepsles-rooster

*Nieuw op de maandagavond, Free Spinning en Bodybalance.

Maandag

 • Bodybalance

 • Free spinning

 • Bodybalance

Dinsdag

 • Bodyattack

 • Bodypump

Woensdag

 • Bodypump

 • Bodybalance

Donderdag

 • Bodypump

 • Bodyattack

Zondag

 • Bodyattack

 • Bodypump

Facebook