Groepslessen + rooster

Amora van der Ham heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan en zich verdiept in het lesgeven van de verschillende groepslessen. Zowel free-style als voorgeschreven programma’s. Amora is een enthousiaste lerares die de deelnemende sporters uitdaagt om tijdens de les het beste uit zichzelf te halen, maar zeker ook goed de grens van een ieder weet te respecteren. Hiermee krijgt iedereen de kans om op zijn/haar eigen niveau deel te nemen aan zijn/haar lessen. In onze goed geventileerde en gekoelde groepszaal kunnen wij tot 30 deelnemers laten sporten.

Amora: “Ik zorg ervoor dat iedereen in de juiste sfeer komt om het maximale uit zichzelf te halen, hiervoor hebben we elkaar nodig. Natuurlijk is het van groot belang dat de les ook veilig gegeven wordt, om zo blessures te voorkomen!! Graag zie ik u terug tijdens één van de lessen in Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam”.

Bij Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam richten we ons op Bodyattack, Bodypump, Bodybalance en Indoor Cycling. Deze lessen in combinatie met elkaar geven een heel goede balans om uw kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, ontspanning en/of vetverbrandingsdoelen te halen. Samen met onze enthousiate ervaren instructeurs verzorgen we ons lesprogramma.

Naast ons sportaanbod kunt u ook gebruik maken van onze sauna en kunt u voor of na de training gebruik maken van onze relaxruimte/ sportbar om even gezellig bij te kletsen.

Facebook