Personal Training

Olympische judo trainer/coach Mark van der Ham staat aan het hoofd van het Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam personal training team. Mark heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van sporters die resultaten willen halen op Europees, Wereld en Olympisch niveau. Mark was voor Nederland actief op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro 2016, waar Anicka van Emden een bronzen medaille wist te winnen.. Op de Olympische Spleen in Tokio 2021 wist Matthias Casse onder leiding van Mark een bronzen medaille te winnen en op dit moment is hij bondscoach van de Vlaamse judo heren die op weg zijn naar de Olympische Spelen in Parijs 2024. Judo is een individuele sport, dat betekent dat sporters een individueel trainingsprogramma nodig hebben om hun doelen te behalen.

“Graag help ik ook mensen die een doel hebben buiten topsport, de kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, geef ik graag door” aldus Mark van der Ham. “In onze nieuw ingerichte personal trainingsruimte gaan wij met ons PT team graag met u aan de slag om uw doelen te behalen”.

Ons PT team kan u helpen met vele doelen bijv. om gewicht te verliezen, kracht en/of conditie op te bouwen of juist gewoon omdat u fitter door het leven wil. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een bron van inspiratie en motivatie. 

Naast ons sportaanbod kunt u ook gebruik maken van onze sauna en kunt u voor of na de training gebruik maken van onze relaxruimte/ sportbar om even gezellig bij te kletsen.

Een gratis training proberen?

Maak nu vrijblijvend een afspraak.

Facebook