Groepslessen 1

Amora van der Ham heeft de afgelopen jaren ervaring op gedaan en verdiept in het lesgeven van de verschillende groepslessen. Ze heeft diverse groepslessen gegeven de afgelopen jaren, zowel free-style als voorgeschreven programma’s. Amora is een enthousiaste lerares die de deelnemende sporters uitdaagt het beste uit zichzelf te halen tijdens de les. Maar zeker ook goed de grens van een ieder weet te respecteren, hiermee krijgt iedereen de kans om op zijn/haar eigen niveau deel te nemen aan haar lessen. In onze nieuw ingerichte goed ventileerde en gekoelde groepszaal kunnen wij tot 30 deelnemers laten deelnemen.

Amora: “Ik zorg er voor dat iedereen in de juiste sfeer komt om het maximale uit zichzelf te halen, hiervoor hebben we elkaar nodig. Natuurlijk is het van groot belang dat de les ook veilig gegeven word, om zo blessures te voorkomen !! Graag zie ik u terug tijdens één van de lessen in Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam”.

We kiezen er voor om bij de start ons te richten op Bodyattack en Bodypump, Beide lessen in combinatie met elkaar geven een heel goede balans om uw kracht, uithoudingsvermogen en/of vetverbranding doelen te halen.

Naast ons sportaanbod kunt u ook gebruik maken van onze sauna, en kunt u voor of na de training gebruik maken van onze relax ruimte/ sportbar om even gezellig bij te kletsen.

Welke 2 activiteiten geven wij?

BODYPUMP

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructie en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYATTACK

BODYATTACK is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met kracht oefeningen, zodat je je hele lichaam traint. De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

Wil u zelf een groepsles ervaren ?

Vraag nu een gratis proefles aan en ervaar zelf onze lessen,

Facebook