NIEUW Indoor Cycling

Na de 2e lockdown zullen we gaan starten met Indoor Cycling. Samen met ons Indoor Cycling team bestaande uit Diana van Ree en Raymond Otten streven we ernaar om alle deelnemers een optimale fietsles te verzorgen. We zullen starten met het onderstaande rooster. Klik hier om het gehele lesrooster te zien.

Maak gebruik van de verschillende onderstaande aanbiedingen:

  1. Schrijft in feb/mrt 2021 in en je betaald geen inschrijfgeld, krijgt een SIHoogvliet bidon en ontvangt 3 gratis consumpties, te nuttigen in onze de sportbar. Het lidmaatschap start automatisch na de 2e lock down.
  2. De eerste 25 inschrijvingen, vanaf 14 februari 2021, kunnen de eerste 6 maanden voor € 34,95 sporten.
  3. Als lid van Sportinstituut Hoogvliet Rotterdam kunt u ook gebruik maken van de overige groepslessen, onze sportbar en sauna.

Ik wil me nu al inschrijven.

Hoe gaan we te werk om iedereen deel te kunnen laten nemen aan de fietslessen, van stap 1 tot stap 3 ?

  1. Iedereen kan vrij instappen in de fietslessen, max. 22 deelnemers per les.
  2. Mocht het nodig zijn om te gaan werken met een reserveringssysteem zullen we dit invoeren om zo iedereen voldoende kans te geven om te kunnen fietsen, hoofdzakelijk doel is spreiding in de week de bevorderen.
  3. We zullen een fietsleden stop in voeren om de bestaande leden voldoende fietsmogelijkheden te blijven aanbieden, met deze eventueel stap zullen we ook kijken naar de mogelijkheid om meer lesuren op het rooster te plaatsen.

Graag tot ziens bij één van de lessen.

Facebook